Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 04.03-10.03.2019г. Зодия Скорпион

Скорпион

Периодът е напълно позитивен за вас, вие сте в творчески подем, всичко, към което се стремите се случва по оптимално подходящ за вас начин, защото вие успявате да откриете оптимално правилния подход или понеже това е стечение на обстоятелствата, доза късмет, който ви помага на този етап.

Мнозина са силно концентрирани върху дела, които са по-скоро свързани с любими хора, партньори…Определена личност има подчертано въздействие върху вас, но и вие имате почти магично въздействие. Това може да е повод да изпитате незабравими чувства, шанс- да скрепите отношенията си, да изчистите евентуални недоразумения…Недоразумения са повече от вероятни, но ето, че точно сега можете да изчистите спорни въпроси, неясноти, това е процес, който изисква време, но можете да се възползвате от Новолунието на 06-07 март, така че да „посеете семената“ на по-позитивни тенденции, които ще прорастват дълго, а в началото винаги по-лесно се влияе.

В близкото ви обкръжение има личност, която понякога може да ви изглежда не толкова толерантна, но със сигурност може да ви бъде полезна, да се превърне в мост към успехите ви със своята инициативност, подкрепа, която ви указва.

Не ви е лесно да се концентрирате върху рутинни дела, освен, ако ваше хоби не е работа. Иначе ще се разпилявате между „искам“ и „трябва“, но ще надделява „искам“, какво пък-може да е дошъл моментът да демонстрирате на какво сте способни, да извоювате повече свобода и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *