Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.03-10.03.2024г. Зодия Дева

Дева

Вашето популярност расте, често може да сте във фокус от внимание по различни поводи.

В друг вариант- водеща тема за вас за партньорски отношения,  лични или делови,  които влияят на ваши бъдещи перспективи на развитие,  а от вас се изисква да укрепвате тези връзки,  защото това ще е повод да сбъднете мечти  или пък необходимостта направите рязък завой…

При всички случаи- на този етап вашите успехи и реализация на различни цели подчертано и над обичайното преминават  през вид подкрепа и одобрение,  които можете или трябва да получите на този етап.

През втората част от седмицата вие ще попаднете под въздействието на ярки емоционални преживявания  вследствие на общуване с хора,  които успяват да докоснат сърцето и душата ви.  В оптимален случай- това могат да бъдат разяснителни разговори,  чрез които се изчистват евентуални недоразумения. В друг вариант- вие се разделяте с илюзии,  ако е имало такива и поглеждате на важни за вас хора от един друг ъгъл  като сваляте розови очила,  ако има такива,  тази тенденция ще расте и през следващата седмица и ще ви подейства освобождаващо.

Все пак е препоръчително да си изградите по-дългосрочна стратегия и като се стремите да обединявате усилия с онези,  които са се доказали,  че са лоялни и можете да разчитате на тях.

Ежедневието е изпълнено с множество изненади, така че не протича по предварителен график.

Ако на работното ви място са необходими промени,  това ще бъде особено видно през настоящия период.  Ако желаете,  вие ще се адаптирате към нови изисквания, повишена конкуренция,  така ще надскочите резултати,  ще изпреварите и победите евентуални недоброжелатели.  Може да разчитате на висока квалификация,  която ще ви дърпа напред и нагоре. Ако все пак не можете да се адаптирате към нови условия на труд или  настоящите възможности са изчерпани,  тогава ще прекратите договори и служебни контакти,  ще си потърсите и намерите нещо ново и по перспективно.

Част от вашите колеги вероятно ще се държат непредвидимо,  но така ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате.

Не се изключени командировки или пътувания,  които пак така ще бъдат съпътствани от непредвидими ситуации,  добре да го имате предвид…

На 10 март предстои новолуние,  то ще ви даде шанс да обновите и подобрите партньорски отношения,  важни за вас връзки,  ако желаете…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *