Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.09- 10.09.2023г. Зодия Дева

Дева

През настоящата седмица вие продължавате да влияете на тенденции над обичайното.

Вашата инициативност ще нараства и вие може да проведете много важни разговори, които да ви помогнат да постигнете висока и далечна мечта.

Ако в миналото са ескалирали някой обърквания, вид неяснота, която касае бъдещи перспективи на развитие, сега тази  неяснота се разрешава, защото получавате информация, понеже вие сте много по- наясно какво действително искате, ориентирате се в посока, в която получавате подкрепа,  а тя е способна да ви дръпне напред и нагоре, образно казано.

Вие сте в период,  през който можете да разчупите статуквото, да постигнете по-добри резултати от преди, да се измъкнете от водовъртеж  на предизвикателства.  Това, което ще ви помага- ще бъдат хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, вашата собствена и висока квалификация, но и амбиция…

Любовта в последно време е сложно,  преминава през своеобразен тест за здравина или самите вие сте по-склонни и от обикновено  да ревизирате вашите чувства.

Ето, че през настоящия период  подобни теми  също ще  започна да се канализират в направление, което предпочитате или пък вече е зададено като вектор на развитие, но сега ще набере скорост.

Ще се оздравяват и просперират онези връзки,  които допринасят за благоденствието ви, останалите ще отпадат,  но в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *