Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.09- 10.09.2023г. Зодия Козирог

Козирог

Повечето от вас имат възможност  да осъществят свое сърдечно желание, то може да е свързано с любими хора- ваш партньор или пораснали деца. Те ще ви порадват по някакъв начин- с подкрепа, положителни промени около тях, които се отразяват и на вас, а вие може да се гордеете с тях.

Мнозина ще се чувстват обичани…

Можете да зададете дългосрочни и по-позитивни перспективи в сърдечните дела и чрез собствената си инициативност в тази посока.

В друг случай- вашето внимание може да е обсебено от желание за израстване в кариерата, изкачване по йерархичната стълбичка…

Ако имате собствен бизнес или пък заемате управленски постове, тогава сега можете да постигнете значими успехи или поне да ги „циментирате“.  Това, което ще ви помага- ще бъде високата ви квалификация или пък общуване с висококвалифицирани личности.

Пътуванията, също ще бъдат съпътствани от доза късмет.

Можете да надскочите успехите си и да разширите хоризонтите си на развитие точно по този начин-  демонстрация на знания, общуване с влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас..

Някой от вас ще получат известие или предложение,  което са чакали дълго,  има широко отражение за следващите месеци, а може и повече.

Ако ви интересува теми с получаване на документи, пътувания, премествания, повишаване на квалификацията, разрешаване на юридически казуси, трябва да знаете, че всичко това ще набере скорост  и ще бъде съпостено от доза късмет.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *