Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.09- 10.09.2023г. Зодия Овен

Овен

Ако в миналото  е имало някакви неразрешени въпроси,  които касаят вашата професионална реализация,  сега те ще се възобновят,  но вие ще имате уникален и добър шанс- да ги насочите в по-добра за вас посока и да спечелите от това.

Чудесен период  да утвърдите успехи, които касаят вашето финансово състояние и  професионална реализация.

Получавате достатъчно голяма яснота на кого и в каква степен можете да разчитате в чисто професионален аспект.

Постигнати договорки, разяснителни разговори- могат да ви подействат  изключително обогатяващо.

Прекрасна седмица да защитите интересите си, да повишите доходите си, да постигнете успехи на работното място и респективно  в материално отношение,  на които после ще можете да разчитате през следващите месеци, а може и повече.

Обещано повишение на приходите- сега може да се изпълни,  ако в някой случай не е възможно,  тогава може да се доберете до нещо пропуснато, от миналото,  което пак така ще има позитивен ефект върху онова, което имате- общо.

Колкото сте по-инициативни в това направление, толкова по значими резултати можете да постигнете.  Вашите постижения пряко ще се влияят от партньорски отношения, вие ще действате в посока, за да ги укрепите  и действително ще успеете,  ще привлечете вид  подкрепа, тази тенденция ще се усилва и през следващите седмици.

В любовта-  изчиствате недоразумения, ако е имало такива, укрепвате партньорски връзки, намирате време и за развлечения, дори и понякога това да ви струва скъпо, буквално и в по-широк смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *