Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 04.09- 10.09.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Повечето от вас ще установяват, че тяхното щастие, вид стабилност и бъдещи перспективи на развитие  са като скачени съдове за любими хора, за партньори лични или делови, на които могат да разчитат.

Ето, че сега- вие ще можете да укрепите вашите взаимоотношения, задавате или утвърждавате тенденции, които са за дълго, до края на годината, а може и много повече.

Някой от вас ще обсъждат по-далечни перспективи на развитие с своя партньор, ще мечтаят, ще вземат решения, така че да се подкрепят или да надскачат успехите си.

Вашата популярност расте, периодът е подходящ  да утвърдите авторитета си в колектив, а може би и да попаднете под опеката на влиятелна или власт имаща личност.

Получавате интересни или подкрепящи известия, някои от тях могат да бъдат дълго очаквани като  развитие.

Хора от миналото или стари приятели  също могат да напомнят за себе си, те могат да носят със себе си и някакви възможности,  вие ще прецените как да реагирате.

Подходящо време да се изчистят евентуални недоразумения, ако в миналото е имало такива,  да създавате и укрепвате връзки,  които ще са като мост към  собствения ви просперитет, колкото сте социално по-активни и инициативни,  толкова по-добри резултати можете да постигнете.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *