Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 04.09- 10.09.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

През тази седмица вие можете да направите пробив в професионалната си реализация, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да заемете по-престижни обществени позиции.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава е подходящо сега да си потърсите нещо друго, което ще ви носи повече успехи, но в такъв случай то трябва да кореспондира с ваш натрупан опит и авторитет, защото не е препоръчително сега да се правят резки завои.

Може да получите известия, които касаят вашия социален статус, важни за вас теми със собственото ви благополучие.

Ако в миналото са се получили някакви обърквания, забавения, сега те могат да бъдат изчистени или пък се вземат решения,  които бързо набират скорост.

Ежедневието ви става все по- подредено,  някой от вас ще се измъкнат от заплетени ситуации, които внасяха известно напрежение през изминалите дни и седмици.

Колкото са по-високи амбициите ви, толкова по-значими успехи можете да постигнете.

Ценете високо хора и обстоятелства, които сега ви подкрепят, които допринасят за благополучието и сигурността ви, влияе добре на репутацията и честолюбиви планове… Ще можете да разчитате на тях като минимум до края на годината.

В любовта-  партньорските отношения постепенно също  ще се надградят,  канализират в оптимално подходяща за вас посока. Евентуални пътувания ще действат доста укрепващо. В друг случай- обсъждате или задавате по-далечни перспективи на развитие  във вашите любовни връзки.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *