Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.10-10.10.21г. Зодия Водолей

Водолей

Повечето от вас са в позитивен период,  през който вие може да се почувствате подкрепени от обстоятелства, така че да разширите хоризонтите си на развитие, да въздействате на вашето бъдещо развитие и то в по-далечна перспектива.

Крайният резултат- много ще зависи от това какво вие всъщност искате, тогава вашите желания  ще срещнат  съответните възможности.  Но проводник  на щастие, на шансове от миналото  които могат да се върнат към вас ще зависят приоритетно  от вас самите.

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания-  ще са проводник на възможности или удовлетворение.

Възползвайте се от новолунието, което е на 6-ти октомври, за да се справите със спорни  или юридически казуси, за да уредите важни за вас документи, ако се интересувате от това.

През втората част от седмицата- в близкото ви обкръжение навлизат хора, които освежават и разнообразяват ежедневието ви, подкрепят ви и се превръщат в проводник на удовлетворение,  разтоварване от евентуално напрежение и т.н..

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *