Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 04.11- 10.11.2019г. Зодия Стрелец

Стрелец

Вие перманентно сте във фаза на повишени разходи, през тази седмица обаче имате шанс да ги компенсирате с допълнителни източници на доходи, тайна или неочаквана подкрепа или от близки хора, може да са паралелни и нерегламентирани печалби, вариантите са много и обогатяващи…Можете да сбъднете тайно желание или опит, авторитет, които сте трупали дълго време сега започват да се материализира със съответните ползи.

стрелец1В последно време може да е ескалирало напрежение между вас и околните- приятели, колеги, хора, с които взаимодействате ежедневно, включително власт-имащи персони. През тази седмица подобни недоразумения ще се изчистят постепенно и дори ще се превъртят във ваша полза през последните дни на седмицата. Все пак, ако има спорни въпроси- препоръчително е да се разрешат без конфликти, които могат да имат по-сериозни последици, отколкото очаквате и да навредят на финансовото ви състояние, но не само. В оптимален вариант- придавате друга стойност на хора и обстоятелства, инвестирате в себе си или само в качествени връзки и така излизате от ситуация.

Венера и Юпитер транзитират сега и до края на ноември във вашия зодиакален знак- вие сте в уникален период да сбъднете ваше съкровено желание, да постигнете успехи, на които ще разчитате години напред. Венера е като магнит, с който привличаме онова, което най-силно искаме. А вие какво искате? Действайте!

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>