Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Вие навлизате в чудесен период,  през който ще умеете да се представите в оптимално позитивна среда,  вашите усилия няма да останат незабелязани,  а това по един естествен начин ще има добър ефект върху доходите ви,  върху възможността да защитите интересите си,  да утвърдите авторитета си в колектив,  да подействате още по-добре на имиджа си.

Някой от вас ще „ циментират“  постъпленията си  или ще се доберат до дългосрочни и стабилни източници за печалба.

Може да постигнете успехи,  които са дългосрочни и пак така има добър ефект върху финансовото ви състояние. Може да получите награда за полагане от вас до този момент усилия,  нещо заслужено  и под формата на разплата.

Пред вас могат да се очертаят допълнителни варианти,  ако търсите такива, паралелни източници  за облагодетелстване…

Добре ще взаимодействате с социално- значими организации,  ако това ви интересува.

Някой от вас ще установят,  че има кой да им пази гърба, други- ще действат хитро,  изобретателно, няма да афишират всичките си намерения,  ще си поставят дългосрочни цели,  които пак така ще имат  стабилизиращ ефект  върху онова,  което имате- общо.

Налага ви се да се доказвате в колектив над обичайното,  някой от вас могат да съществуват в напрегната среда от повишени изисквания и очаквания,  подобна конкуренция. Нека това да се превърне в повод да надскочите успехите си, да изпреварите другите и все едно сте на състезание,  така че да не позволите да бъдете изместени.

Все пак е полезно да се пазите от конфликти или пък да страните от хора,  които могат да ви нанесат материални или морални щети. Ако има такива,  ще можете да ги идентифицирате и да вземете мерки,  стига да искате.

Любовта- може да е хладна,  добре преценена,  чувствата се филтрират от разума,  крайният резултат зависи много от това- какво се е натрупало в миналото и дали любим човек  подкрепя вашите честолюбиви планове. Ако имате общи и обогатяващи цели,  това ще има силно позитивен ефект…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *