Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2023г. Зодия Риби

Риби

Вашата популярност  през настоящата седмица ще расте,  общуването ще е проводник за възможности,  вид удовлетворение. Комуникацията с личности,  които са стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл  ще е причина за успехи, вид шансове към които се стремите,  приятни емоции и преживявания.

Може да укрепите партньорските си отношения като пътувате,  а някой от вас може да срещнат любовта в лицето на човек,  който е стоящ далеч от тях,  буквално и в по-широк смисъл.

Вашите амбиции растат,  сега е подходящо да разчупите статуквото и да надскочите успехите си,  това е напълно възможно като демонстрирате висока квалификация,  попаднете под опеката включително на хора,  които са извън близкото ви обкръжение…

От вас може да се изисква да сте мобилизирани,  да си поставяте високи и значими цели,  вероятно не всички резултати ще са сега и веднага,  но  вид постижения  ще се развиват после по инерция при следващите месеци,  а може и по-дълго,  така че си струва да бъдете по-инициативни.

Мнозина ще се представят като борбени и амбициозни личности  и така е правилно,  ще имате уникална възможност да утвърдите авторитета си,  да станете по-силни и независими,  подобно чувство ще расте в душата на мнозина и ще ви открои от тълпата…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *