Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.04-11.04.21г. Зодия Овен

Овен

Настоящата седмица ви  дава едни от най-добрите шансове през цялата предстояща година- да създадете или укрепите връзки, които ще се превръщат в мост към вашето благополучие и успехи за идните месеци, а може и много по-дълго.

В обкръжението ви се появяват хора, които подкрепят вашите планове и идеи, с които може да обедините усилия. Някой от вас ще привлекат влиятелна личност на своя страна, други ще сключат дългосрочни и надеждни договори, трети- ще се имплантират в колектив, ще утвърдя авторитета си и ще завоюват позиции, които са способни да преобразят живота им.

Каквото и да е, обединяващо правило е, че колкото сте социално по-активни, общувате с важни за вас хора, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват пред вас.

Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и следствие  на усилия, които сте полагали до този момент, подобно на развръзка, добри новини и т.н. Ако все пак нещо не ви достига, за да постигнете в пълна степен намеренията си, тогава ще имате право на втори опит  с новолунието, което ще бъде през следващата седмица и на 12 април.

В любовта- всичко трябва да се развива добре и така, както вие искате, привличате с по-голяма лекота внимание, обич, онова, което искате- общо, възползвайте се от тази опека на звездите по оптимален начин…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *