Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.06-11.06.2023г. Зодия Козирог

Козирог

През настоящата седмица трябва да балансирате над обичайното   между лични и служебни приоритети. Между вас и чужд интерес, защото това ще повлияе много или силно вашето благосъстояние.


От вас може да се изисква да преоцените някой ваши отношения и според това- доколко те допринасят за благоденствието ви или пък точно обратното.

В друг случай- мога да ескалират повишени разходи, от вас да се изисква да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас. Каквото и да е, случващото се има широко отражение, а крайният резултат в значима степен ще зависи от това- с кого обединявате усилия и доколко сте склонни на евентуални компромиси.

Повечето от вас  се радват  на подкрепа от близки и любими хора, това може да е ваш партньор, а може и да са пораснали деца, ако имате такива. Около тях може да ескалират промени, които по един естествен начин да се отразяват и на вас.

Или пък вие силно зависите от тези отношения  и сега е подходящо да ги насочите в посока, която ще допринася за благоденствието на всички.  Между вас може да има и такива,  които са силно концентрирани върху собствен бизнес, тогава той може да се нуждае също от вид реформи, има голяма вероятност те да са позитивни, но пак така да изискват баланс между  ваше мнение и това на хора, с които взаимодействате във вашата работа…

Ежедневието е доста напрегнато, голяма част от тенденциите, които се отнася до професионалната реализация или ритъм в ежедневието вече са зададени, все още можете да насочвате  и по горе описания начин.

Не са изключени и някои изненади, те могат да бъдат внезапни шансове, а понякога и подсказка- какво ново и различно трябва да допуснете, за да бъдете по-стабилни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *