Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.06-11.06.2023г. Зодия Риби

Риби

Информационният поток през цялата седмица ще е доста усилен и ще ви носи голяма яснота, ще ви помага да надникнете отвъд видимото или пък в по-далечното бъдеще. Всичко това ще засяга важни за вас отношения с близкото обкръжение, може да са и служебни контакти, дори роднински връзки…

Вариантите са много и различни.

Може да проведете доста емоционални разговори или да чуете подобни новини, те са способни да преобразят бъдещи перспективи на развитие в една или друга посока, а крайният резултат много ще зависи от това- какво вие всъщност искате и в каква посока искате да влеете тази мощна енергия.

Сега е подходящо да укрепвате връзки, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, но и да се предпазвате от контакти, които са некоректни…

Така и ще бъде по един естествения начин, някои ще играят ролята на ваши благодетели и ще ви въодушевяват, ще стимулират собствената ви инициативност,  други- ще ги поглеждате от един друг ъгъл и рязко може да прекратявате договори, взаимоотношения, които нямат място в бъдещето ви развитие.

Не са изключени и изненади, част от тях ще са положителни и разкриващи внезапни шансове,  а други ще ви помогнат да си „сверите часовника“ образно казано…

Вашето ежедневие постепенно ще забърза своя ритъм  поради нови изисквания и условия на труд, допълнителни ангажименти..

Навлизате в дълъг период, през който ще получите възможности и над обичайното да се докажете, да изпъкнете, да привлечете по-широка подкрепа от страна на вашето обкръжение и дори да се сдобиете с популярност.

Ако сте сами, тогава може да срещнете любовта на работното място, тази тенденция ще се запази много дълго и до октомври 2023 г….

Ако имате партньор до себе си,  тогава сега навлизате в оздравителен период, който може да включва и  вид обяснения на чувства  и не само. Може да изисквате повече подкрепа и разбиране, а това ще има своето отражение.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *