Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.08- 11.08.2019г. Зодия Рак

Рак

Вие сте в прекрасен период да повишите доходите и благосъстоянието си. Някой от шансовете сами ще заставата на пътя ви, те може да са своеобразна награда за усилия полагани преди, също- лични качества, ценностна система- по заслуги…

рак1Не са изключени бонуси, предложения, ако възникнат такива-не ги отказвайте, ще преобразят благосъстоянието ви.

Ако предстоят спорни въпроси, които ви дестабилизират финансово- сега е моментът да ги разрешите, действайте и ще успеете да ги насочите в по-положителна посока.

Ежедневието ви може да е динамично, изпълнено с ангажименти, ако се ориентирате към нещо, което пали ентусиазма ви, проявите инициативност в тази посока- ще преуспеете, ще направите пробив в избраното направление, което ще допринесе за благоденствието ви и то за дълго.

Ако работата ви е рутинна и не кореспондира с личните ви желания, тогава пак ще имате възможности, може да получите бонуси и т.н., но те няма да са чак толкова значими.

Ако през настоящия период не получите удовлетворение на работното си място и/или възможности за израстване, тогава вероятно това не е вашето призвание и трябва да потърсите-намерите бързо нещо друго, да се преориентирате, да преговаряте и т.н.

Mariana Petrova

2 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *