Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Близнаци

Близнаци

Повечето от вас ще имат възможност да извършат някакви положителни промени,  които са свързани с техния дом, семейство, местоживеене, недвижимо имущество.

Ако се нуждаете от варианти или пък  своеобразен „авариен изход“,  Тогава той спонтанно може да се оформи пред вас и точно сега.

Някой от вас- може да имат нужда просто от повече почивка,  да се отдръпнат от рутината,  за да обърнат внимание на близките си, на себе си и т.н.

Ако това не са ваши теми,  тогава вие може да се готвите за промени,  които са базисни  и могат да преобразят живота ви на различни нива- в личен и делови аспект,  ако не веднага,  то в края на септември и през октомври.

Вашият покровител Меркурий  почти е спрял своето  в своето видимо движение, явно ви фиксира  силно върху някаква тема,  която може да засегне лични взаимоотношения  или пък обществено положение,  бъдещи перспективи на развитие- общо.

Избраната посока трябва да е пряко свързана с подкрепата,  до която можете или трябва да се доберете  от страна на важни за вас хора.

Това ще определи много  за бъдещето ви  или като минимум ще повлияе  фона ви на съществуване   през следващия около месец и половина.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *