Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Везни

Везни

По-голяма част от тенденциите в живота ви  се движат повече по инерция.  Вие може да получите своеобразна награда,  морална или материална подкрепа от страна на хора,  които влияят на вашето благополучие,  могат да подействат позитивно на бъдещото ви развитие и да внесат положителни промени.  

През тази седмица добре ще взаимодействате  с финансови и държавни институции,  ако това ви интересува,  можете да насочите в една по-положителна и желана от вас посока приоритети,  които се отнасят до наследства и т.н.

Въпреки всичко  вие ще сте склонни да преосмисляте  всичко ценно за вас,  възможно е да станете по-критични,  може да сте по-склонни от обикновено  да се вглеждате в детайли  и да откривате  истини  от един друг ъгъл  и със съответните последици.

Някой от вас може да имат нужда от повече почивка,  да се отдръпнат от рутината.

През тази седмица може да влизате е в дебати,  които се раздухват  и имат широко отражение.

Припомням,  че вашето благоденствие  за месеци напред  се определя, която може или трябва да получите  от партньори,  влиятелни личности и т.н.

През тази седмица  вие може да се въвлечете в спорове,  които да се провлачат дълго,  да кажем през следващите около два месеца.  Все пак може и да размислите,  защото в края на седмицата  на 10-ти септември  Меркурий ще се обърне в ретрограден във вашия зодиакален знак,  това ще се случи и по време на Пълнолуние.

Ретроградното движение на Меркурий   може да ви върне към минали възможности,  усъвършенстване в детайли  на някой договорки,  но може и да ви въвлече  в спорни и трудно  разрешими  конфликти,  ако не си изберете още в началото на периода правилна стратегия  и като балансирате между вашите интереси и тези на отсрещната страна.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *