Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица вие имате възможност да извършите някакви положителни промени,  които касаят вашия дом, семейство или недвижимо имущество.

Тази тенденция може да се изрази  в инвестиции във вашия дом,  които ще допринесат за комфорта ви.

В друг случай- разрешавате наследствени въпроси  или такива,  които касаят местоживеене.

Някой от вас-  ще изчистят спорни въпроси с близките си,  могат да укрепят и хармонизират  атмосферата у дома,  също-  ще могат да разчитат повече морално и дори чисто материално  на своето семейство.

Ако това  не се развива точно така,  значи различията  са много по-сериозни  и изискват повече време,  за да се разрешат.

Не е изключено някои преобразования  да ескалират спонтанно,  по външни и независещи от вас причини,  но пак така да имат  позитивен  и освежаващ ефект.

Почти през цялата седмица  информационният поток е доста усилен,  може да се раздухват теми,  които ви занимават от доста време,  засягат бъдещи перспективи на развитие.

Заложете на диалогичността,  балансирайте между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна,  пазете се от евентуални преувеличения в една или друга посока , иначе-  някои ваши връзки може да се усложнят,  може да се въвлечете в спорни въпроси,  които ще ви занимават дълго,  трудно ще се разрешат без компромис  и със съответните последици.

В началото винаги по-лесно се влияе, имайте го предвид и действайте.

Вие сте на прага на промени,  които касаят вашата стабилност  на различни нива от живота,  на 10-ти септември предстои пълнолуние,  чудесен признак ще бъде,  ако тогава преобладават- подкрепата и печалбите в един по-широк смисъл,  а не нещо друго.  Иначе- може да ви се наложи да направите по- остър завой  във  важни за вас връзки  за напред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *