Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Козирог

Козирог

Сега добре се развиват дела,  които включват висока квалификация, възможност да се изкачите по йерархичната стълбичка и да разширите хоризонтите си на развитие, ако използвате и демонстрирате вашите знания, ако реализацията е ви е такава, че позволява да демонстрирате вашия потенциал и като имате повече свобода за действие, защото заемате управленски позиции или пък имате собствен бизнес.

В друг случай-  точно сега е подходящо и възможно  вие да насочите бъдещия си просперитет точно в тази посока.

Някой от вас може да предприемат пътувания,  премествания,  които да се окажат доста успешни.

Други ще решат да   повишат своите знания  чрез курсове или вид обучение  и в това също ще ви провърви.

Подходящо време  да превърнете вашия хоби в професионална реализация,  ако това ви интересува.

Притежавате доза късмет и може да сбъднете съкровено желание,  стига да сте по-инициативни в избрано от вас направление.

Повечето от вас получават подкрепа от страна на близки и любими хора- партньори или пораснали деца,  ако имате такива.

Ако в миналото са се натрупали някои недоразумения,  сега можете да ги разрешите.  Вашите решения много силно ще се влияят от семейството ви,  вероятно ще обсъждате вашите бъдещи планове  и това ще повлияе силно съответното решение.

В друг случай-  някои промени, които касаят  кариерно развитие и обществено положение- ще се отразяват на вашето местоживеене  или пък атмосфера и разбирателство у дома.

Засега усещате първи сигнали в това направление,  в началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се и насочвайте внимателно. В края на седмицата предстои пълнолуние,  което ще е свързано с пик от информация,  важни новини, договорки  и т.н.

Опитайте се чрез комуникация  да насочите тенденциите в една по-подходяща за вас посока, случващото се има дългосрочно отражение,  така че действително ще можете да влияете  чрез дар словото си,  понякога един по- психологически подход  или като неговите по-далечни цели от поглед.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *