Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Лъв

Лъв

Седмицата е подходяща  да подействат е позитивно на вашите доходи,  може да ги повишите,  да се изкачите по йерархичната стълбичка,  да получите внезапни шансове за кариерно развитие,  по-голяма свобода на действие, така че да разгърнете вашия потенциал, ако условията на труд го позволяват.

Ако това е невъзможно,   тогава може да си потърсите и намерите нещо друго и по-перспективно,  колкото сте по-инициативни в тази посока,  толкова повече ще нараства вероятността  да намерите източници за печалба или да   увеличите благосъстоянието си,  понякога и по един внезапен и дори изненадващ начин.

Конкуренцията около вас е доста висока,  това може да предизвика  напрежение,  понякога и разговори, които ви въвличат в словесни двубои и дори конфликти,  избягвайте такива,  защото те могат да се провлачат  много дълго време.

Някой от вас  могат да постигнат договорки  в обективно сложна среда,  които ще изискват повече време,  за да се реализират в пълна степен.  Пазете се от някои преувеличения в общуването,  не се доверявайте на всичко чуто.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *