Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Овен

Овен

През тази седмица  вие получавате прекрасни шансове  да направите пробив в професионалната си реализация,  да повишите доходите си,  да спечелите нещо важно за вас.

Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно,  демонстрирате вашата креативност, изобретателност и индивидуализъм,  толкова по-далеч можете да стигнете.

Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви,  понякога и по един изненадващ начин,  но това няма да е случайно,  а следствие на качества,  които притежавате, демонстрирате,  защото се движите в правилна посока.  Ако случващото се е по-скоро разочароващо,  това ще е ясен признак,  че трябва нещо да промените  или въобще се налага да си потърсите и намерите нова работа.

Успехи,  които постигнете сега- ще ви съпътстват дълго и през следващите месеци,  така че е препоръчително да бъдете по-инициативни.  На работното ви място  може да се появи нова личност или възможност,  които ви подкрепят,  можете да се възползвате от това.

Пазете се от конфликти или недоразумения, които могат да ви разминат  с част от възможностите. Залагайте на диалогичността, дори и в някои случаи  да се чувствате предизвикани  да влезете в словесни двубои, вид противопоставяне и т.н.

Ако сега се въвлечете в конфликти, те ще бъдат трудно разрешими  и могат да се провлачат  до края на октомври.

В любовта- чувствата ви може леко да охладнеят, някой от вас ще станат по-критични към своята половинка,  нека само да не се преминават  определени граници…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *