Риби Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Риби

Риби

През тази седмица  вие имате възможност да хармонизирате и подобрите вашите партньорски взаимоотношения.

Можете да ги изкачите на ново и по-високо ниво чрез разяснителни разговори,  чрез обсъждане на важни за вас и общи теми,  включително такива,  които касаят вашето благоденствие.

При всички случаи сега е подходящо  да прогресирате  отношенията си,  част от шансовете са ми ще застават на пътя и по един естествен начин, други вие трябва да отключите и чрез собствената си инициативност.  Чудесен признак ще бъде,  ако през тази седмица вие се радвате на разбирателство с  любим човек,  ще можете да разчитате на същото и занапред.

Но ако съществуват различия,  подходящо е да ги изчистите точно сега, при нарастваща Луна  и до пълнолунието на 10-ти септември.  Ако това е невъзможно,  значи евентуални различия между вас са много по-дълбоки, а това ще изисква  и по-щателен анализ  за причините,  така че да ги отстраните.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Популярността на повечето от вас ще расте през тази седмица,  социалната активност  и общуването  ще се превръщат в проводник  на множество възможности.

Може да получите изненадващи предложения, известия, от които да се възползвате.  Финансовото ви състояние  може да е дестабилизирано  от повишени разходи,  а понякога и конфликт на интереси.

От вас ще се изисква да преосмислите  приходи и разходи,  за да избегнете  по-сериозни предизвикателства  и през следващите седмици…

Пазете се от недоразумения,  които могат да ви нанесат щети.

Бъдете по-внимателни и при взаимодействието с финансови институции,  не поемайте прекалено големи рискове.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *