Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Скорпион

Скорпион

През тази седмица вие ще получите по-широка подкрепа  от страна на вашето обкръжение  и може да се сдобиете със своеобразна популярност. Това е важно,  защото бъдещето ви развитие по различни поводи е като скачени съдове за одобрението,  до което можете или трябва да се доберете от страна на  околните- общо.

Ако в миналото са се оформили конфликти на интереси,  които ви дестабилизират финансово и не само,  сега можете да ги канализирате в една по-подходяща и предпочитана от вас посока.

Освен това навлизате в хубав период,  през който можете да стабилизирате и подобрите  вашите партньорски отношения, лични и делови,  включително като обсъждате по-далечни перспективи на развитие.

В живота ви може да се появи нова личност,  която да има позитивно отражение на различни нива.

Припомням,  че в края на седмицата е пълнолуние,  така че всичко случващо се сега има широко отражение  и си заслужава да бъдете по-инициативни  в избрано от вас направление,  защото успехи,  които може да постигнете през тази седмица,  после ще се развиват почти по инерция. На работното ви място  е полезно да се пазите  от недоразумения, в по-неприятна форма-  вид задкулисие.

В друг случай- ежедневието ви може да е натоварено,  защото се разпилявате между различни ангажименти,  трябва да наваксвате с допълнителни задачи или изисквания  и т.н.

Възможно е да предстоят промени  в ритъма на ежедневието ви,  усетете на къде духат ветровете, образно казано  и изберете правилната посока за собственото си развитие. Аспектацията на звездите е такава,  че може да изисква да преосмислите  вашите дела, да  прекратите онези,  които са безперспективни и само ви натоварват.

Може да се наложи и да се дистанцирате от колеги,  които имат неблагоприятно въздействие върху бъдещото ви развитие…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *