Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Телец

Телец

През тази седмица можете да разчитате на доза късмет,  внезапни подкрепящи ви обстоятелства  могат да сбъднат ваше съкровено желание.  От известно време  вие се стремите към промени,  които да обновят живота ви,  да ви разтоварят от известно напрежение  или пък вид неудовлетворение.

Ето, че сега-  възниква подобен шанс,  вие ще прецените дали и как да се възползвате от него.

Повечето от вас ще могат да разчитат   на полезна подкрепа от страна и на любими хора- партньори или пораснали деца, ако имате такива.

Ако искате да подобрите или хармонизирате връзките си,  тогава може да го сторите сега,  ще имате такъв шанс, разбира се, ако по принцип съответните контакти са перспективни- сега ще прогресират  и съответните позитиви.

Някой от вас ще намерят време и за удоволствия, хоби, развлечения, въпреки напрегнатото ежедневие.

Вашата покровителка Венера  още от началото на седмицата преминава в Дева,  ще ви помогне с времето  да се чувствате все повече „ в свои води“,  защото по-силно или лесно  влияете на тенденции,  на любими хора и т.н.

Трябва да внимавате обаче,  да не преминете определени граници, така че да бъдете по-критични,  по- рискови и със съответните последици.

На работното ви място може да се оформят  някакви промени, които на този етап и все още се обсъждат,  усетете „накъде духат ветровете“  и вземете мерки.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *