седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г.

Луната е нарастваща,  а в края на седмицата  или на 10-ти  септември  предстои пълнолуние,  тоест-  през тази седмица си заслужава  да проявим максимална инициативност,  ще установим,  че действията ни могат да отключат възможности,  които имат широко отражение за бъдещото ни развитие.

Слънцето в Дева  стени настройва  на една по-практична вълна,  ще ни помага да забелязваме детайли,  да проявяваме прецизност,  можем да достигаме до вид прозрения,  които ще имат пряко отражение  върху нашата реализация-  в чисто професионален аспект  или пък това ще е шанс  да материализираме свои желания.

Седмицата предоставя широки възможности точно в направление-  пробив в кариерното развитие,  утвърждаване позиции на работното място,  повишаване на доходите….

Това е подходящо време  да преговаряте за интересите си,  да получите по-добро заплащане,  ако условията на труд го позволяват  или пък да си потърсите и намерите нова работа,  ако условията на труд го позволяват.

Мнозина ще забележат,  че  ескалира  вътрешен порив и потребност „ да се сложи ред в хаоса“,  така повечето от нас ще станат по подредени,  организирани,  ще пренаредят приоритетите си по важност,  така че да бъдат по-ефективни.

По-лесно ще се намират начини и варианти,  когато се търсят разбира се,  да се осъществят  практични намерения,  отнасящи се пряко до благоденствието и комфорта на съществуване.

Можем да разчитаме на голяма изобретателност,  внезапни  предложения,  отваряне на нови пътища…

Част от тях спонтанно могат да застанат на пътя ни,  но и неслучайно,  а следствие на усилия,  които сме полагали до този момент.  Трябва да се има предвид също така,  че в периодът на Дева  преуспяват онези,  които притежават  реални качества,  умеят да ги демонстрират,  тоест- на подаръци не може да се разчита,   но на подадена ръка, дори доза късмет,  ако се стараем достатъчно в избрано направление- да. Периодът е подходящ  за оздравителни процедури,  посещение при специалисти  по интересуващия ни профил и т.н.

Още в началото на седмицата  Венера  ще транзитира в  Дева  и от този сектор  ще изстуди  нашите страсти,  чувствата ще се филтрират от разума,  постепенно ще ескалира повишена критичност,  която  ще засегне всичко скъпо за нас- от любими хора  до парични потоци  или нещо друго важно… В оптимален случай  това ще ни помогне „ да изгладим някои ръбове“,  да изчистим недостатъци,  да забележим полезни подробности, които ще ни помогнат  да се приближим към вид съвършенство  и със съответните позитиви.

На този етап  само усещаме  първи сигнали в тази посока.  Трябва да внимаваме обаче,  да не се преминат определени граници,  защото „ всяко нещо в малки количества е лекарство,  но в големи е отрова“,  така че през следващите дни и дори бих казала седмици,  особено през следващата седмица-  тази тенденция може да предизвика  „изстудяване“  до степен на „замръзване“,  образно казано, в много от контактите…

През цялата седмица се разгарят бурни дебати.  Определени теми  силно ще ни фиксират вниманието  и могат да се превърнат в лайтмотив  за дълго време,  за идните около два месеца.  В началото винаги по-лесно се влияе,  към това ще прибавим,  че сега звездите изискват от нас-  да заложим повече на толерантността,  баланса между лични  виждания и тези на отсрещната страна.  Така ще получим полезна подкрепа,  която може да преобрази живота ни. Иначе „ колелото на съдбата“  може да ни превърти в конфликти,  вид противопоставяния,  които ще ни отнемат  доста от енергията  и не само,  и съответните последици… Засега се усещат само първи сигнали в тази посока,  те ще се усилят в края на седмицата,  и през следващите дни,  почти до края на септември… В началото винаги по-лесно се влияе.

Меркурий се обръща в ретрограден на десети  септември и ако сме допуснали някои грешки в комуникацията,  ще ни връща назад  до втори октомври,  за да ги  поправим…

Това ще определи много или всичко  в  предстоящия ритъм на ежедневието  и почти през целия септември.  Имайте го предвид и насочвайте внимателно…

Изготвяне на индивидуален хороскоп

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 05.09-11.09.2022г. Зодия Риби

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *