Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.11- 11.11.2018г. Зодия Дева

Дева

Вие можете да обновите вашите връзки и контакти, социалното си положение, среда на съществуване-общо, следствие на проведени преговори, сключване на договори, полезни срещи, познанства и т.н. Ако това не е приоритет за вас- все пак ще имате отличен шанс да повишите популярността си, да подействате положително на общественото ви положение. Думите ви имат чуваемост, полезно е да се възползвате по оптимален начин от опеката на звездите.

Появяват се шансове или поне идеи- как да подобрите средата си на съществуване, това може да се случи през идните месеци чрез инвестиции в дома ви или в недвижимо имущество, премествания, увеличение на броя на членовете в семейството и т.н. Обръщайте внимание на случващото се, на „сигналите“ и идеите, които възникнат, „хванете“ се за градивните и те ще ви отведат много далеч, ще ви помогнат да сбъднете своя мечта.  Вашият дом и семейство ще бъдат все повече и вашата крепост, на този сектор ще можете да влияете най-силно.

През втората част на периода звездите ви дават шанс да си върнете нещо изгубено, но заслужено- може да е вещ, може да е пропуск за бонус, повишение, морално поощрение, дори повишение, вариантите са различни, но е все възможност, която може да ви подейства обогатяващо.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>