Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Близнаци

Близнаци

От известно време на вас ви се налага да се съобразявате над обичайното с околните,  защото така постигате по-лесно целите си,  за да не пропуснете някой шансове,  които могат да се отключат при по-висока социална активност,  получаване на вид подкрепа,  сдобиване с популярност,  обединение на усилия в определено направление.

В този процес вие действително успяхте  да привлечете на ваша страна хора,  които могат да допринесат за вашето щастие или успехи.  Но не всички са чак толкова доброжелателни,  напротив,  не е изключено да има и такива,  които се противопоставят на вашите желания или визия за бъдещо развитие.

Вие навлизате в период,  който е много важен и с дългосрочно отражение  върху важни за вас връзки,  за партньорските ви отношения,  за общественото ви положение,  репутация и т.н.  Ключът към  осъществяване на намеренията ви,  така че да преодолеете предизвикателства,  да се изкачите едно стъпало напред и нагоре-  това е условието да получите вид одобрение и подкрепа от онези,  които влияят на бъдещото ви развитие и на вашето благоденствие. Трябва съзнателно да се стремите в тази посока.  Ако в миналото между вас и  отсрещната страна са се натрупали недоразумения,  те сега ще ескалират,  могат да се превърнат в повод за своеобразен катарзис  в съответните връзки,  изчистване  на различия и т.н..

Ако това е невъзможно,  тогава вие ще прекратите контакт с определени персони,  които нямат място в  живота ви.

С кого можете или трябва да продължите напред,  или пък е по-добре да оставите зад гърба си-  разбирате в дните на пълнолунието,  което е на осми декември.

Меркурий,  вашият покровител преминава в Козирог на седми  декември и през следващите дни и седмици  ще ви принуди да проявявате по-голяма практичност,  приспособимост към външни фактори,  за да защитите интересите си или за да не изгубите контрол над тенденции.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *