Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Везни

Везни

Информационният поток е много усилен през цялата седмица,  но може да ви въвлича в словесни двубои и да изисква от вас  да отстоявате мнението и идеите си, желанията си- над обичайното.  От вас ще се изисква да бъдете по-енергични,  социално активни,  за да привлечете внимание, одобрение и подкрепа.  Ще се тестват за здравина  важни за вас връзки,  приоритетно те могат да засегнат служебни отношения,  но не само.

Ако преобладават различията,  тогава през настоящия период вие може да прекратите контакти с колеги или договори,  които вече са изчерпани или понеже различията са непреодолими.

Все пак е полезно да се пазите от  деструктивни спорове,  не позволявайте да ви въвличат в интриги на работното място,  които могат да имат широко отражение и да усложнят обстановката  около вас и да повлияят кариерното ви развитие,  позиции на работата и т.н.

Това,  което ще ви помага в този процес- ще бъде демонстрацията на висока квалификация,  общуването с влиятелни или власт-имащи личности, които може да привлечете на ваша страна,  ключ към успехите ви могат да бъдат- вашите собствени комуникативни способности, дипломатичност и диалогичност,  които повечето от вас притежават изначално.

Водещ приоритет- да оздравите  взаимоотношения или пък да се дистанцирате от такива,  които ви дестабилизират.

На кого и в каква степен можете да разчитате в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на 8-ми декември.  През втората част от седмицата и през последните дни- може да изпитвате все по-голяма нужда от почивка или все повече-„ вашият дом се превръща във ваша крепост“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *