Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Водолей

Водолей

През тази седмица и по различни поводи може да ви се налага да се доказвате повече в колектив. Взаимоотношенията с околните- продължават да  имат водещо значение във вашия живот. Сега те влияят над средното ниво върху вашето благоденствие,  финансово състояние или пък чувство на щастие- общо.  Може да ви се струва,  че трябва да  платите някаква цена,  за да получите одобрение,  внимание,  за да утвърдите авторитета си в колектив,  за да оздравите важни за вас връзки  и на практика може да е точно така.

В оптимален случай това ще означава,  че вие инвестирате във вашето бъдеще или във вас самите и  това ще си заслужава.. В друг вариант,  ако прецените,  че околните  не ви подкрепят достатъчно,  ако се сблъсквате с нелоялна конкуренция,  ако усещате,  че не може да се развивате и растете в тази среда,  тогава вие вероятно ще бъдете принудени  да потърсите и намерите ново и по-подходящо място за вас.

Показателни събития  може да очаквате в дните на пълнолунието,  което е на осми декември.

Ценете високо хора,  които ви подкрепят през това време,  които допринасят за благоденствието ви,  те вероятно ще се изразяват по този начин и занапред,  ще играят ролята на мост към вашите успехи или вид удовлетворение.

Не е изключено да се наложи да изчистите недоразумения  между вас и любими хора, включително партньор или пораснали деца,  ако имате такива.

Това може да са стари и неразрешени теми от миналото,  на които въздействат е сега… Може да действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  ако това се налага…

Навлизате в период на преоценки  и дълбоки анализи,  и със съответните  последици…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *