Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Дева

Дева

Важна тема  за повечето от вас си остава- домът и семейството. Вашите честолюбиви планове  са тясно свързани с обстановката у дома.  Вие може да водите разяснителни разговори,  които да определят ваши решения и намерения,  които засягат ключови въпроси- като кариерно развитие например.

В друг случай,  необходимост от промени у дома,  от това да обръщате повече внимание на близките си или пък на вашия партньор,  да разрешите някакви по сложни казуси у дома-  това отнема време,  влияе на всичко останало.

Изглежда,  че през първата част от периода  вие ще постигате много по-лесно целите си,  ще превъртате предизвикателства в полза  или по-бързо и лесно ще продължите напред,  включително без евентуални тежести или ограничения,  ако на първо ниво-  получите подкрепа от важни за вас хора,  разрешите вид недоразумения,  въздействате позитивно на партньорски отношения, лични или делови,  а ако това е невъзможно,  тогава „ прелиствате нова страница“ и продължавате напред по-уверени.  През първата част от периода трябва да се пазите от преувеличени  или изкривени представи,  неконструктивни диалози,  които могат да ви разминат с очакванията. Придържайте се към факти и гледайте в по-далечното бъдеще,  за да избегнете евентуални усложнения в  приоритетни връзки,  които влияят на бъдещето ви.

Меркурий,  вашият покровител преминава в Козирог на седми декември  и постепенно ще ви  направи още по- практични,  тази позиция ще допринесе  за възможността ви повече да въздействате на тенденции,  да материализирате желанията си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *