Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Козирог

Козирог

Голяма част от случващото се продължава да се движи повече по инерция  или се определя от външни фактори,  които ви влияят,  от тенденции,  които са се натрупали в миналото и сега ескалират,   клонят към развръзки.

През цялата седмица и особено през първата част-  информационният поток е много усилен,  дава ви знание-  с какво да продължите напред,  какво да промените или въобще да оставите зад гърба си,  защото е изчерпано и няма място в бъдещото ви развитие.

В този процес може да водите разяснителни разговори,  преговори,  може да идентифицирате тайни или вид задкулисие,  ако е имало такова.

От вас се изисква да бъдете по-гъвкави в общуването,  понякога да използвате и психологически подход,  да не се предоверявате,  за да превъртите някои предизвикателства в полза,  за да наложите мнението си,  за да се предпазите от загуби,  за да не ви изместят,  подведат и т.н.

Може да имате нужда да намалите темпото,  за да сглобите една цялостна картина и да изберете най варната посока.  Ако нещо трябва да остане в живота ви,  това ще се случи спонтанно и без усилие.

Ако то е непродуктивно,  тогава вие ще прекратите връзки или договори,  които са изчерпани,  но в такъв случай няма нужда да съжалявате за тях.

Звездите изискват да обърнете повече внимание и на себе си,  да наваксате с изостанали дела,  ако има такива,  вслушвайте се в вътрешния си глас и във вашата интуиция,  ако има възможност- дистанцирайте се от вид рутина,  дайте си почивка и т.н.

Какво допринася за вашата стабилност и благоденствие,  с какво е по-добре да се разделите  и все едно прелиствате нова страница в живота си- в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на осми декември.

На 7 декември  Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак и ще усили вашата социална активност,   думите ви ще имат все по-голяма чуваемост.

На десети декември Венера също ще навлезе във вашия зодиакален знак  и ще остане в този сектор до трети януари 2023 г.  През цялото това време и се чувствате закриляни от тази планета на щастието и ще трябва да се възползвате по оптимален начин…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *