Лъв Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Лъв

Лъв

Вашият покровител Слънцето е в зодиакалния знак Стрелец,  така че доза огнен ентусиазъм  ще продължи  да владее душата ви… Това настроение ще се подклажда,  ще ви действа събуждащо,  понякога ще разпалва огнени страсти  и по-крайни реакции- от страна на вашето обкръжение,  това могат да бъдат близки до сърцето ви хора,  това могат да бъдат ваши приятели,  колективът в който съществувате,  другите- общо.

През тази седмица може да сте въвлечени  в доста емоционални ситуации,  ярки преживявания,  които ще докоснат  душата ви. Възможно е да ескалират важни събития,  които касаят околните и които ще се отразят на вас самите.  В друг случай-  вие оздравявате важни за вас отношения,  изчиствате евентуални недоразумения,  там където те съществуват.

Получавате пик от знание на кого и в каква степен можете да разчитате.  Не са изключени и равносметки от типа на-„какво давате, а какво получавате“.

Ако в миналото  са съществували някакви недоразумения,  те сега могат да ескалират  и нека това да се превърне в повод да се изчистят някои различия.  Все пак, ако някой е нелоялен към вас,  вие ще можете да установите това  и да вземете съответни мерки.  На осми декември предстои  пълнолуние, така че през тези дни вие ще получите голяма яснота.

Ескалират повишени разходи,  Те могат да бъдат полезни инвестиции във вас,  в любими хора или пък са  неизбежни плащания…

Хубаво е обаче,  да бъдете по-внимателни при взаимодействието  с чужди ресурси и при вид вложения,  за да се предпазите от евентуални измами или нецелесъобразни вложения,  за които после може да съжалявате.

През втората част от седмицата ежедневието забързва своя ритъм.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *