Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Овен

Овен

През цялата седмица информационният поток е много усилен,  може да се чувствате предизвикани да се въвличате в разяснителни разговори,  да изчиствате спорни въпроси и в този процес трябва да се пазите от конфликти,  които могат да имат широко отражение.

 В оптимален случай  и особено през първата част на периода-  успявате да надникнете отвъд видимото,  да очертаете скрити опасности или възможности,  така че да вземете оптимално правилни решения.

Трябва да се пазите обаче,  преувеличени емоционални преживявания  да не изкривят картината около вас,  така че да объркате посоката,  в по-неприятна форма- понеже сте подведени.  На кого и в каква степен можете да разчитате,  до какво водят неразрешени казуси от миналото и противопоставяния на мнения- разбирате в пълна степен в дните на пълнолунието,  което е на осми декември.

През тези дни вие може да изчистите евентуални различия,  може да укрепите важни за вас връзки,  също- да ги насочите в една по-конструктивна и позитивна за вас посока.

Ако това е невъзможно,  тогава вие ще ги прекратите,  може да се въвлечете в словесна война,  която прераства и в юридически казуси  или има дълготрайно отражение.

Внимавайте,  насочвайте тенденциите като не губите по-далечни перспективи от поглед.

Можете да си служите с думите като с оръжие- да печелите битки с тях, да ранявате,   но няма да сте автоматично предпазени-  вас също да ви  ранят.

На седми декември Меркурий навлиза в Козирог,  така че ще настъпи известно отрезвяване,  приземяване,  по различни поводи и през следващите дни ще се стремите  да бъдете по- обрани в изказа си  и да подбирате думите си.

Съвсем практични оценки ще започнат да надделяват.

Тази тенденция ще се усили и с навлизането на Венера в Козирог  на 10-ти  декември.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *