Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Рак

Рак

Вие се намирате във важен период  относно вашата професионална реализация. Сега можете или трябва да утвърдите успехи,  на които после да можете да разчитате дълго време. В този процес от вас ще се изисква  да се справите с въпроси,  които застават на пътя ви към успеха,  ако има такива натрупани и неразрешени казуси в миналото,  тогава те ще ескалират и нека това да се превърне в повод да ги отстраните.

Възможно е в ежедневието ви да има дела,  хора или обстоятелства,  които приличат на подводни камъни,  объркващи  вашите планове и намерения.

Можете лесно да ги идентифицирате сега,  защото те застават на пътя ви като предизвикателство или препятствие…

С част от тях вие вече сте запознати,  но сега можете да реагирате различно,  за да получите по-добър резултат от преди.

Това е подходящо време да пренаредите приоритетите си по важност,  да оставите зад гърба си онова,  което само ви натоварва,  но не ви носи удовлетворение,  също- да се дистанцирате от личности,  които препятстват вашите успехи…

С какво да останете и да продължите напред в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на  8 декември.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща и  партньорските отношения,  започва да се проявява необходимост от разяснителни разговори,  може да се окажат много полезни или стабилизиращи…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *