Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Стрелец

Стрелец

На осми декември предстои пълнолуние,  което е едно от най-важните за вас,  защото обхваща и вашия зодиакален знак.

Това пълнолуние ще „освети“  важни за вас връзки,  това могат да бъдат приоритетно партньорските ви отношения,  с ваши близки във вашия дом и т.н.

Ако в миналото са се  отключи ли някакви недоразумения сега те може да ескалират наново  и нека това да се превърне в повод да изчистите тези различия  като действате различно,  за да получите по-добър резултат от преди,  като неговите крайни цели от поглед,  стремите се да хармонизирате отношенията си.

Ако все пак това е невъзможно  и преобладават различията,  тогава може да прекратите контакти  или да се въвлечете в спорове,  дори конфликти,  които имат широко или дълготрайно отражение.

Хубаво е през първата част от периода да се пазите от преувеличения,  дори и те да са неволни,  които могат да изкривят картината около вас и да ви подтикнат да вземете грешни решения.

Случващото се около пълнолунието има  дълготрайно отражение върху важни за вас връзки,  върху емоционалния ви фон на съществуване,  върху семейните дела и като минимум за следващите около две седмици,  така че е препоръчително  да прекарате тези дни така,  както искате и през   идните седмици…

През втората част от периода  започват да надделяват все по-практични  настроения и оценки,  които може да ви подействат стабилизиращо,  понякога и „отрезвяващо“…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *