Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Телец

Телец

Повечето от вас може да имат усещането,  че са на прага на житейски кръстопът или трябва да направят важен избор и на практика може да е точно така.

В основата на вашите решения  и съответни преобразования може или трябва да бъде оценката-  какво наистина е най-важно и ценно за вас.

Също- кой допринася за вашето благоденствие или пък точно обратното- нанася ви морални или финансови щети.

Ако има такива личности от вашето обкръжение,  с които вие сте в конфликт на интереси това ще бъде по-видно от обикновено и ще изисква от вас да вземете мерки.

Някой от вас ще потърсят и ще открият общи и обогатяващи цели с важни за тях хора. Може да разчитате на натрупан опит и авторитет,  които демонстрирате и които ще ви действат стабилизиращо.  Същевременно- трябва да се дистанцирате от личности,  които могат да нанесат реални загуби…

Ако в миналото са възникнали спорни казуси,  които касаят благоденствието ви- изчистете ги сега чрез радикални  мерки.  Хубаво е да сте по-внимателни и при взаимодействието с финансови институции.

Подходящо време да скъсате връзки или договори,  които ви нанасят щети,  да обедините усилия с хора,  които могат да ви помогнат,  с които имате общи и обогатяващи цели,  дори и това понякога да изисква доза компромис от ваша страна или пък да платите някаква цена.

На кого и в каква степен можете да разчитате- в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на осми декември.  През втората част от седмицата по различни поводи ще сте склонни  да обмисляте по-далечни перспективи на развитие.

На  10 декември- Венера, вашата покровителка  ще премине в зодиакалния знак Козирог и ще остане в този сектор до 3-ти януари  2023 г.

Докато Венера е в Козирог- вие ще сте по-склонни от обикновено  да проявявате доза консерватизъм,  няма да губите от поглед практични цели,  които допринасят за по-добрия ви социален статус,  напротив и това ще допринесе за налагането на вашия авторитет и не само.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *