седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г.

През тази седмица предстои Пълнолуние  в Близнаци,  което обещава да бъде съпътствано от бурни дебати,  разяснителни разговори, усилен информационен поток…

Всъщност  този по-цветен и емоционален фон от изказвания, важни новини-  ще ни съпътства почти през цялата седмица… До сряда-  трудно ще си слагаме „ спирачки на езика“,  можем да очакваме по-ярки изказвания,  украсени с доза преувеличения,  които в оптимален случай-  ще допринесат за вид убедителност и постигане на интереси.  Не е изключено обаче,  мнозина да изкажат думи,  дори и да са провокирани затова,  за които после може и да съжаляват.  Незначителни изказвания- може да се окаже че имат широко отражение,  активират се стари и неразрешени въпроси,  те набират скорост и бележат своеобразен пик.  Хубаво е да се възползваме от тази ескалация,  от знанието,  което получаваме,  за да насочим тенденциите и да постигнем по-добър резултат от преди.

Опасността през първата част от седмицата е,  че лесно можем да се объркваме, защото изкривяването на истината- неволно или умишлено,  може да се превърнат в повод да изгубим реална представа за картината около нас,  а това винаги води до грешни решения.

Препоръчително е всеки един да се придържа към фактите,  да анализира миналото,  за да не изгуби здрава почва под краката си.  Взаимоотношенията влияят на нашите по-далечни перспективи на развитие,  така че една от водещите цели може или трябва да бъде-  да укрепваме важни за нас връзки,  които влияят на бъдещето ни.

Дали и как се справяме с тази задача  в значима степен разбираме  в дните около Пълнолунието,  което е на осми декември.

През тези дни- ние може да укрепим връзки,  да намерим начин да изчистим евентуални различия от миналото,  ако има такива…

Ако силно желаем това,  ако откриваме в себе си ресурс на компромис и разбиране,  тогава ще можем  да  оздравяваме  съответни контакти.

Ако това е невъзможно  и с определени личности по-скоро сме на два различни бряга,  образно казано,  тогава ние ще прекратим съответните взаимоотношения.

В известен смисъл може да се каже,  че настоящият период  ще бъде като чистка на нашето обкръжение.

Хубаво е съзнателно и целенасочено да избягваме  безсмислени и деструктивни спорове,  които водят само до усложнения…

От седми декември  Меркурий ще транзитира в Козирог  и ще подейства  някак  отрезвяващо и приземяващо от този сектор. Така че през втората част  от седмицата ние ще обмислим по-внимателно свои реплики, също  на кого се доверяваме и т.н.  Венера също ще премине  в Козирог на 10-ти декември,  така че по-консервативни настроения постепенно ще започнат да настъпват.

Ще се ориентираме към създаването на полезни граници,  които да ни предпазват от външни и негативни влияния.

Венера „отговаря“  за любовта и парите  и докато е в Козирог /до 03 януари 2023г./,  ние ще сме склонни да проявяваме по-голяма пестеливост-  в харчове на материални блага,  изразяване на чувства,  разходване на нещо ценно за нас…

Ще се стремим да се придържаме към статуквото,  което е важно,  носи ни удовлетворение и т.н.  При Венера в Козирог трудно се започват нови любовни   връзки,  но ако това се случи,  тогава те са по-надеждни,  продължителни,  дори и да са лишени от доза романтика.

Съществуващите партньорски отношения  стават по-здрави,  ако в двойката има здрава основа,  върху която могат да се надграждат  бъдещи успехи и за двамата.  Ако това не е така,  тогава Венера в Козирог ще охлади чувствата  и до степен на замръзване,  и със съответните последици…

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 05.12-11.12.22г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *