Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

Повечето от вас може да действат така,  че да са с поглед  и съответни възможности- към по-далечни перспективи на развитие.

Сега е моментът  да разчупите статуквото,  да надскочите успехи,  които сте постигнали до този момент,  но от вас ще се изисква  да положите повече усилия,  за да получите вид подкрепа или одобрение  от страна на влиятелни или власт имащи личности, понякога и хора,  които са стоящи далеч от вас- буквално и в по-широк смисъл.

Те може да ви оказват значимо въздействие,  дори над средното ниво и да определят ваши решения сега и за следващите месеци, а може и повече.  Сериозното отношение, анализи на миналото, ще ви бъдат много полезни.  Също- демонстрацията на висока квалификация или пък получаването на по-висока такава.

Това ще ви действа стабилизиращо,  може да промени вектора ви на развитие.  Някои от вас  може да решат да пътуват,  да се преместят… Други- да сключат дългосрочни договори.  Ако ви интересуват съдебни дела-  те вероятно ще бъдат свързани с някакво предизвикателство, което трябва да преодолеете, но ако се придържате към вид истина, факти, тогава всичко ще е наред или във ваша полза.

Трябва да внимавате през настоящия период да не реагирате спонтанно, да не позволявате да ви въвличат в заблуди, така че да предизвикате обратен от очаквания или желан резултат.  Все пак не е изключено пред вас да се разкрият варианти на развитие, „ аварийни изходи“, особено,  ако търсите такива.

Вашият покровител Меркурий почти през цялата седмица  е в „плен“  на Плутон,  а това може да предизвика- дълбоко вътрешно осъзнаване, които отключват и трансформации, а те ще се отразят  на финансовото ви състояние, онова, което имате- общо.  Може да преминете през драматичен  или пречистващ момент,  той може да бъде и регенериращ, силно преобразуващ.

Всичко ще е във ваша полза,  ако се придържате към обективност, използвате натрупан опит и факти,  съответно действат и различно,  за да получите по-добър резултат от преди.

Меркурий ще премине във Водолей  на 12-ти  февруари и повечето от вас ще почувстват облекчение,  все едно винаги има начин, нови и различни възможности,  щом сме по- отворени  към нещо ново и различно,  защото светът е широк,  буквално и в преносен смисъл.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *