Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Везни

Везни

Въпреки някой предизвикателства, които ескалират около вас- вие сте в силна позиция, може да разчитате на доза късмет, понякога той ще бъде съпътстван от реална подкрепа на хора около вас, това мога да бъдат и обстоятелства, които пак така са във ваша полза.

Самите вие ще се чувствате по- мобилизирани, амбицирани, за да постигнете своето и все ще намирате начин за това. Може да очаквате успехи на работното си място.

Ежедневието ви може да е малко по-напрегнато поради допълнителни ангажименти, изисквания, те може да са свързани с необходимостта да повишите квалификацията си, да отговорите на нещо ново и различно. Някой от вас- може да пътуват, а това допълнително да се отрази на вашите задачи, които трябва да отхвърлите.

Имате възможност да се справите отлично, така че спонтанно, но и заслужено да спечелите- бонус, морално поощрение, повишаване на доходите, ако условията на труд го позволяват.

Можете внезапно, но справедливо да превъртите всички предизвикателства в полза.

Член от семейството може да обсебва вашето внимание, може да чуете важни новини или да ескалират подобни събития. Получавате яснота, това може да ви позволи да си изградите стратегия и по-лесно да влияете на бъдещи тенденции.

Вашите чувства към любими хора може да са по-хладни или пък- миналото ви застига по някакъв начин и със съответни равносметки, развръзки.

Можете да разчитате на обективност, която винаги е полезна. В някои случаи това ще укрепи любовни отношения, може да ви върне стар партньор, но в други- вие ще охладнеете, ако прецените, че вашите чувства не ви носят удовлетворение.

Ако имате пораснали деца- около тях също може да ескалират съществени преобразувания, те може да станат по- независими, самостоятелни, отговорни.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *