Дева Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Дева

Дева

Ваши любими хора- пораснали деца или партньор, обсебват вниманието ви по различни поводи. Например,  около тях може да са се случили някакви промени,  които се отразяват и на вас самите,  може да се налага да вземете решение, които касаят, както ваши бъдещи перспективи на развитие, така и техните.

Достигате до дъното на истини, може да проведете разговори, които са по емоционални, драматични, засягат вашето сърце и това на отсрещната страна.

Вие ще решите в каква посока да канализирате тази мощна енергия, тя може да е почти като магия, чрез която въздействате и достигате до душата, психиката на важни за вас хора.

Ежедневието на повечето от вас е натоварено над средното ниво. Може да се налага да преодолеете някакво предизвикателство, което къса е професионалната ви реализация, тази тенденция ще продължи до 20 февруари и може да зададе тон на ежедневието ви до края на годината, а може и повече.

В оптимален случай- вие ще наложите авторитета си на работното място и ще вземете по-престижен пост, но това може да е съпътствано и с повишени отговорности.

Може да се налага да се доказвате повече пред влиятелни или власт имащи личности, също- да бъдете по организирани. Ако някой ваши дела са прекалено натоварващи и дори непосилни, тогава вие може да решите да промените вашето работно място и съответно да потърсите друго и по-подходящо за вас.

Хубаво е да бъдете и по-внимателни към здравето си, вслушвайте се във вътрешния си глас и се опитайте да не се претоварвате, не правете компромиси със себе си.

Партньорските отношения  са добри или поне се радвате на повече добронамереност и разбиране, дори и понякога да възникват различия, доза напрежение, поради повишената ви натовареност… Можете да обновите или да освежите вашите връзки  като мечтаете и обсъждате бъдещето.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *