Овен Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Овен

Овен

През настоящата седмица вие ще положите доста усилия,  за да утвърдите авторитета си в колектив,  а в някои случаи- да получите подкрепа от страна на личност,  която влияе на бъдещото ви развитие. Резултатите може и да не са веднага,  но с времето ще имат трайно и позитивно отражение,  което ще ви действа стабилизиращо  за следващите месеци,  а може и повече. Не е изключено да си правите равносметки-  до какво са довели ваши минали действия,  да кажем-  през изминалите около две години.

До 20 февруари може да ескалират развръзки, показателни събития, също- да вземете важни или окончателни решения,  които касаят общественото ви положение, социален статус и т.н.

Информационният поток през цялата седмица е доста усилен,  дава ви възможност да получите ценна информация, от която да се възползвате. Може да идентифицирате тайни или скрити процеси, ако има такива,  но знанието винаги е сила,  защото може да реагирате и да вземете мерки. Пазете се от по- крайни изказвания,  спонтанни или непремерени,  чрез които можете да нараните любими хора  или пък  може да действате против интересите си.  В оптимален случай- разграничавате се от нещо деструктивно, стига да се придържате към факти, да  внимавате за манипулации,  измами,  внушения.

Не е изключено пред вас да се разкрият допълнителни и спонтанни възможности,  чрез които ще материализирате ваши желания.

Може да се доберете  допълнителни източници за печалба или пък някой от вас ще установят,  че има кой да им пази гърба,  на кого да разчитат,  дори и в някой по- предизвикателни ситуации.

По- креативен или изобретателен подход  може да ви измъкне от заплетени ситуации  или да превърти предизвикателства в полза. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно,  толкова повече ще се усилват тези шансове.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *