Рак Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Рак

Рак

През настоящата седмица и до 20 февруари  водеща тема за вас може да бъде  вашата сигурност-  чисто финансова,  но не само.  Тя ще се определя в значима степен  от подкрепата,  която може да получавате от страна на партньори,  важни за вас личности, които влияят на материалното ви състояние,  понякога това мога да бъдат и финансови, дори държавни институции.

Възможно е да се налага да преодолеете някакво предизвикателство,  за да получите желанието  и то да има стабилизиращ ефект върху благоденствието ви.

В друг случай- ескалират събития,  които са като награда, естествено развръзка за усилия или тенденции, които сте задали през изминалите месеци,  а може и години.

Обединяващо правило е,  че дребни действия имат широко отражение, така че е препоръчително да бъдете внимателни на всяка стъпка.  Придържайте се към факти и вид справедливост,  балансирайте между ваш и чужд интерес, така всичко ще е наред.

Не е благоприятно време обаче- да задлъжнявате, да теглите кредити,  защото връщането на дължимото после  ще бъде съпътствано от някой затруднения, може да се забави и т.н.  По един естествен начин ваши партньори- лични или делови  обсебват вниманието ви.

Водите разговори, чувате новини, вземате решение,  които пак така имат широко  отражение.

Случващото се може да има дълбок и трансформиращ ефект  и нека той да ви порадва и да бъде в напълно позитивна за вас посока. Затова ще ви помага вашата интуиция,  понякога научаване на тайни,  проникване в дълбочина на случващото се,  което винаги дава шанс да се изгради евентуална стратегия.

Ако водите съдебни дела- пазете се от „ подводни камъни“ или „ удари под кръста“.  Повечето от вас ще имат на кого да разчитат,  на свои приятели,  на колектива, в който съществуват.  Евентуални пътувания или общуване с хора извън традиционното обкръжение- ще имат доста позитивен ефект върху вас.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *