Седмичен хороскоп зодии Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Скорпион

Скорпион

Водеща тема за вас ще бъде- вашият дом и семейство, тази тема ще се съхрани до 20 февруари.

Дотогава може да ескалират важни събития, които касаят взаимоотношенията у дома, член на семейството, приоритети, които касаят местоживеене, недвижимо имущество и т.н.

Случващото се понякога може да прилича на развръзки,  които са зададени от тенденции от преди около две години. То може да има стабилизиращ и позитивен ефект, защото сте полагали усилия в тази посока.

В друг случай- вие може да сте подтикнати да прелистите нова страница, да обновите и промените средата си на съществуване, ако тя не ви удовлетворява.

Като минимум- утвърждава се  траен фон, на който все още можете да влияете, който ще ви съпътства през следващите месеци, а може и години. Вие разбирате на какво можете да разчитате, какво трябва да преодолявате и то пак засяга- семейство, местоживеене, недвижимо имущество. Възползвайте предстоящият толерант от време, за да насочвате доколкото това е възможно, защото голяма част от случващото се движи вече по инерция.

Ако това не е ваша тема, тогава вие преобразявате вашия живот на различни нива,  може да решите да започнете отначало и преди да продължите напред.

Информационният поток е много усилен, може да чуете новина, да проведете разговори, които ще преобразят представите ви за близки хора, включително роднини, братя или сестри, ако имате такива.

Ще се тестват за здравина връзки и договори, ако те са надежни- ще се съхранят  и дори може да се задълбочат.

В любовта- може да разчитате на подкрепа от страна на любим човек, можете да обновите чувствата си и привързаността си. Все пак не е изключено да ескалират повишени разходи, които са полезна или неизбежна инвестиция във вас самите  или в близките ви.

Ако в някой случай и тенденцията не е такава, това ще е сериозен признак- за липса на лоялност и със съответните последици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *