Седмичен хороскоп зодии Стрелец

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Стрелец

Стрелец

През настоящия период и до 20 февруари- информационният поток е много усилен, може да ви се налага да  полагате повече усилия, за да наложите мнението и авторитета си, може да проведете разяснителни разговори, които имат широко отражение.

Не е изключено да ви се налага да отговаряте на повишени изисквания. Комуникацията, известия и предложения- ще ви мобилизират, ще очертаят по-далечни перспективи на развитие, може да са съпътствани от необходимостта да преодолеете някакво предизвикателство.

Здрави връзки ще стават още по- здрави,  останалите ще се прекратят, ако не веднага, то до 20 февруари, това може да засегне и договори или ще се вземат важни решения в това направление.

Текат процеси, които имат значение и отражение върху финансовото ви състояние, което е като скачени съдове за подкрепа, за тенденции, които вече сте задали.

Все още можете да насочвате,  възползвайте се, въпреки че голяма част от тях вече са набрали скорост и просто получавате яснота. Повечето от вас ще получават подкрепа от страна на своето семейство и най-близките си хора.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения с вашия партньор, те може да са свързани  с битовизми, по-голяма натовареност, която по един естествен начин влачи и  известно напрежение, раздразнителност, освен ако съзнателно не се стремите да избегнете подобна и не твърди позитивна перспектива…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *