Седмичен хороскоп зодии Телец

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Телец

Телец

От тази седмица и до 20 февруари  може да произтекат достатъчно важни или значими събития,  които да се отразят на вашите бъдещи перспективи на развитие до края на годината,  а може и повече.

Случващото се може да е свързано с получаване на награда за полагане от вас до този момент усилия.

В друг случай-  вземате достатъчно важни решения, ескалират събития или новини,  които пак така влияят,  имат своето широко отражение.  От вас може да се изисква- самите вие да се мобилизирате,  да вземете решения,  които ще имат дългосрочно  значение,  а то ще се отрази на социалния ви статус,  вид стабилност и т.н. Като минимум разбирате-  на кого можете да разчитате, какво трябва да оставите зад гърба си  или пък трябва да преодолявате.

Повечето от вас ще могат да разчитат  на конкретна личност,  която ви подава ръка,  ако имате нужда от това.  Ще можете да разчитате на обкръжението си,  на ваши приятели.

Все пак ще трябва да внимавате на кого се доверявате,  защото около вас може да има и личности,  които не са чак толкова добронамерени и мога да ви нанесат щети- морални или материални.

В оптимален случай- ескалират повишени разходи,  но те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас мите или в любими хора.

Хора стоящи далеч от вас,  буквално и в по-широк смисъл- обсебват вниманието ви. В друг случай- можете по различни начини и поводи  да надникнете  в бъдещето…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *