седмичен общ хороскоп седмичен подробен хороскоп

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г.

През настоящата седмица и всъщност в различна степен до 20 февруари- ние ще бъдем силно мобилизирани, за да преодолеем някакво предизвикателство.

То може да е провокирано от външни фактори и в лицето на конкретна личност,  която ни поставя условия, а ние трябва да се съобразим с тях,  в друг случай- ще ескалира необходимост да се доказваме повече  и над обичайното сред другите и в колектив,  за да не позволим да бъдем изместени,  за да защитим авторитета си и утвърдим позициите си.  Не е изключено и някои по значими  тенденции,  които засягат бъдеще перспективен развитие или общественото ни положение- също да изискват важни решения,  да бъдем по-сериозни,  да не си позволяваме отпускане  и да бъдем с поглед в по-далечното бъдеще. Не е нужно  да пресираме събитията,  едва ли ще можем да очакваме някакъв значим скок  и напредък  към избрана цел. Но затова пък можем да разчитаме  на трайни и с широко отражение  постигнати резултати,  които ще бъдат напълно позитивни за нас  или ще кореспондират със собствения ни потенциал,  така че ние ще получим своята награда,  дори и понякога  за усилия,  които сме полагали и през изминалите около една или две години.  Под въздействие на случващото се ще ескалират дълбоки анализи и равносметки,  можем да достигнем до дъното на истини,  а това винаги е полезно,  дори и осъзнатото- не винаги да е приятно.

По един естествен начин ще ескалира борба за власт, буквално и в по-широк смисъл. Правото ще е на страната на онзи,  който умее да си изгради стратегия, не действа спонтанно… придържа се към истини и факти.

През настоящия период мнозина ще бъдат изкушени да мамят или манипулират. Добрата новина е,  че в повечето случаи подобни нагласи ще бъдат идентифицирани,  ще можем да вземем съответни мерки и да се дистанцираме от подобни лица. Този процес може да е съпътстван с научаването на тайни, ако има такива.  Не можем да разчитаме  на кой знае каква толерантност,  така че съзнателно и целенасочено трябва да внимаваме,  за да не нараняваме с думи или по друг начин хора,  които всъщност трябва да обичаме или пък- някой може да действат спонтанно, против интересите си.  Има вероятност  в тази сложна обстановка  да изгубим път и посока,  да затворим някои свои пътища  към желания, ако не внимаваме. Можем да се предпазим от тази перспектива,  ако се допитваме до интуицията си,  честно и открито   споделяме онова,  което „ душата ни иска“,  наистина може да допринесе за чувството ни на щастие. Когато имаме яснота, тогава ще забележим,  че спонтанно се появяват и начини,  за да постигнем конкретно намерение или цел. В такъв случай ще действаме доста креативно,  изобретателно, ще намираме обходни пътища и можем да отчетем,  че „няма невъзможни неща“,  когато те извират като желание от душата ни,  разбира се- достатъчно подготвени сме,  за да ги заслужим. Като минимум  получаваме знаци и информация- кои от нашите мечти са осъществими, ако е така- ще получим спонтанни възможности,  вид прозрения или шансове,  които ще ги материализират.

На 12-ти  февруари Меркурий преминава във Водолей,  така че в края на седмицата  ще получим някакво облекчение, все едно се разделяме с тежест или  осъзнаваме в пълна степен,  че не е нужно да се придържаме към вид статукво, винаги може да допуснем нещо ново и различно,  което ще обнови  живота ни или ще допринесе за собствения ни прогрес.

Почти през цялата седмица  ескалират важни новини,  които ни подсказват- с какво можем да продължим напред, какво да оставим за гърба си, какво трябва да преодолеем, а през последните дни- това ще бъде съпруствано и с  решения…

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 06.02-12.02.2023г. Зодия Риби

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *