Близнаци Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Близнаци

Близнаци

Навлизате в един от най-важните периоди във вашето социално развитие и израстване. Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби на 7 март и ще остане там през следващите около две години и половина.

През този период- вие ще се борите за вашето  по-добро място  под Слънцето.

Сатурн ще изисква от вас да сте максимално мобилизирани, да не си позволявате отпускане, така ще може да извоювате успехи, които не са лесни, но пък са дълготрайни и такива, които никой не може да ви вземе, защото са на база- натрупан опит и авторитет.

Вие може да очаквате надграждане на всичко постигнато до този момент, получаване на награда за полагане от вас усилия дори и през изминалите години. Ако трябва да внесете някакви промени, това ще бъде по-видно сега…

Какво трябва да преодолявате като предизвикателство или дори трудност, пак така ще бъде по-видно от обикновено и особено в дните на пълнолунието, което е на седми март.  Тогава мога да ескалира достатъчно важни събития, които да зададат тон- до края на седмицата, а може и много по-дълъг период от време…

От вас може да се изисква  да си „сверите часовника“ образно казано, с външни фактори, обстоятелства, които ви подкрепят  или пък ви подсказват, че не сте на верен път.

Предстои да се преобрази през следващите месеци- кариерното ви развитие, обществено положение, брачни  или дълготрайни връзки… Сега и докато в началото винаги по-лесно се влияе е подходящо вие да си изградите стратегия според това, което ви подкрепя  или точно  обратното- застава на пътя ви и вие трябва да го преодолеете като препятствие… Помислете, анализирайте, ще имате достатъчно подсказки за това.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *