Везни Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Везни

Везни

На 7 март Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби  и през следващите около две години и половина- ще ви провокира силно  да промените нещо в ритъма си на ежедневие, във вашите навици, така че да станете по- подредени, по- ефективни и дори по- здрави.

Не е изключено да се обновят условията на труд, така че вие да станете по-натоварени и над обичайното, но това ще може да ви помогне- да утвърдите авторитета си на работното място, чрез поемане на по-големи отговорности- вие ще можете да постигнете успехи, които после никой няма да може да ви вземе, защото те не са даром, а вследствие на усилия, които ще имат своето широко отражение, ще допринесат за натрупването на опит, знания, които ще циментират вашите позиции, ако се движите в правилна посока…

Ако това не е така, тогава Сатурн ще ви подтикне- да си потърсите и намерите нова и по подходяща професионална реализация, в която можете да се докажете и която кореспондира- с вашия път и предопределеност. Какви промени предстоят в чисто професионален аспект, на какво можете да разчитате и какво трябва да преодолявате- в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 7 март.

Не е изключено през настоящата седмица да ескалират повишени изисквания- като квалификация, така че да се налага да обогатявате вашите знания или да балансирате между  курсове, които посещавате и рутинни ангажименти.

Може да се промени ръководството на работното място или пък да  ескалират принудителни пътувания и командировки, уреждане на документи.

Каквото и да е, сега е подходящо да си изградите стратегия, можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да насочите вектора си на развитие още в началото, когато ви не ти по-лесно се влияе.

Случващото се сега- може да се отрази и на следващите месеци, не пропускайте възможности, своевременно отстранете някои препятствия. На този фон- повечето от вас се радват на доброжелателност и разбиране от околните  или пък на гореща любов, подкрепа от страна на партньор. Ако сте сами- можете да срещнете любовта  и в такъв случай и тя ще се окаже перспективна.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *