Водолей Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Водолей

Водолей

Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби на седми  март и ще остане там през следващите около две години и половина.   От този сектор Сатурн ще акцентира върху вашето финансово състояние…

Не е изключено Сатурн да промени и вашата ценностна система,  така че следствие на натрупан опит, анализи от миналото-  вие може да преоцените онова,  което е най-скъпо за вас и то ще придобие нова стойност.

Понеже няма нищо по-важно от здравето, не е изключено да се концентрирате и върху него, така че да решите да живеете по- здравословно по желание, защото гледате в по-далечното бъдеще или по принуда, понеже усещате, че така трябва.

Някой от вас през следващите месеци-  ще си изградят по-дългосрочен план, чрез който да стабилизират и подобрят материалното си положение. Това може да се случи по различни начини, някои от вас- може да започнат нова работа, при която ще имат стабилни доходи, дори и те да не са твърди високи, все пак ще бъдат надеждни, други- може да направят инвестиции, които ще имат широко отражение, трети- ще проявяват по-голяма пестеливост,  ще преосмислят теми като приходи и разходи,  за да може балансът  да е по-добър.

Към настоящия момент-  може да се появят първи идеи, намерения, които ще се усилват занапред.

Усетете „ накъде духа вятъра“,  за да си изградите оптимално добра стратегия, която е печеливша и желана. На този етап- повечето от вас могат да разчитат на своето семейство, мога да обновят или подобрят средата си на съществуване  или пък-  вашият фокус може да бъде точно във вложения,  които касаят недвижимо имущество  или пък разрешаване на наследствени въпроси…

Вариантите са много като самия живот, вашите собствени действия- ще отключват шансове, особено,  когато  се водите и от вашата инициативност, креативен подход.

Повишени разходи са доста вероятни, те могат да бъдат полезни или неизбежни вложения във вас самите или в хора…

Повечето от вас се радват на добронамереност и подкрепа от страна на близкото си обкръжение, думите ви имат голяма чуваемост, възползвайте се…

На кого и в каква степен можете да разчитате, какво допринася за благоденствието ви или пък ви дестабилизира- в значима степен разбирате в дните на пълнолунието,  което е на 7 март.

Постарайте се тогава да премахнете  всички негативни въздействия, за да се предпазите от евентуални „течове“ в бъдеще…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *