Козирог Седмичен хороскоп зодии

Хороскоп за седмицата 06.03-12.03.2023г. Зодия Козирог

Козирог

На 7 март Сатурн ще премине в зодиакалния знак Риби и през следващите около 2 години и половина ще промени вашата среда на съществуване.  В повечето случаи това ще стане по един естествен начин- самите вие постепенно ще развиете по-голяма критичност към околните и по-голяма строгост.

Все повече ще вярвате само на факти,  а не на красиви думи.  Ще се учите от вашия натрупан опит във взаимоотношенията,  вероятно в този процес ще анализирате и миналото,  така че в бъдеще- ще редуцирате ваши връзки, ще отстраните от обкръжението си онези, за които отчитате, че са ненадежни и нямат място в бъдещето ви развитие.

Тази позиция ще усили вашата воля и непреклонност, когато изказвате ваше мнение и идеи.

В оптимален вариант- това ще допринесе за налагането на вашия авторитет сред другите, така че думите ви ще имат по-голяма чуваемост.  Вашата концентрация върху това да се изказвате по- престижно ще расте,  този процес може да е  съпътствам с голяма концентрация,  също- увеличаване на вашите знания.

Не е изключено подобно поведение  и да дистанцира  определени лица около вас,  така че вашите контакти ще намалеят,  съответно и хората, на които може да разчитате, но малцината, които ще допускате до себе си- ще бъдат доказано лоялни.

През настоящия период-   е доста подходящо да укрепите и обновите  чувствата между вас и любими хора, пораснали деца или пък партньор, ако имате такъв.

Може да разчитате на приятни преживявания във вашия дом и семейство, където ще откривате топлина, щастие, разбиране…

На работното ви място обаче,  могат да се проявят различия и напрежение, не е изключено да се сблъскате с нелоялна конкуренция и дори недоброжелатели.

От вас ще се изисква да си изградите правилна стратегия  в общуването, за да привлечете на ваша страна съюзници, за да избягвате спорове, дори конфликти. Ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите служебни връзки или договори,  които са изживели своето време.

На седми  март предстои пълнолуние,  което в значима степен ще ви покаже-  на кого и в каква степен можете да разчитате, ако има някакви илюзии- ще се разделите с тях,  може да се каже, че това ще ви действа отрезвяващо, дори не винаги да е приятно, все пак ще бъде полезно… Защото знанието винаги е сила…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *